Mozgásfejlesztő Játékok

A Tridem – háromszemélyes biciklivel egyszerre akár 3 gyermek is biciklizhet, fejlesztve az összehangolt mozgást és az egyensúlyt. Maximális stabilitást ad a kicsiknek ez a háromkerekű roller.
A széles talpfelület biztonságot ad a gyermekeknek.
Ez a különleges háromkerekű roller átmenet a roller és a tricikli között.
A Szállító biciklivel, Ben Hur triciklivel, Piros taxival egyszerre akár több gyermek is biciklizhet, fejlesztve az összehangolt mozgást és az egyensúlyt.
A Riksa számtalan szórakoztató pillanatot rejt a kicsiknek. Az egyik gyermek az utas, míg a másik húzza. A kényelmes szék korlátokkal szegélyezett, így az utazó gyermek nem tud kiesni.

A Mini tricikli a legkisebbek számára készült, nemcsak öröm a triciklizés, de erősíti a gyerekek izmait a lábmunkájuknak köszönhetően. A Kit car egy egészen újszerű gyermekjármű, melynek hajtóereje nem más, mint a kormány oldalirányú mozgatása. Lekerekített éleinek és alacsony fekvésének köszönhetően biztonsággal használhatják a legkisebbek is. A mozgáskoordináció fejlesztése mellett, használata erősíti a gyermekek izomzatát.
A Tipróka busz fejleszti az egyensúlyt, a mozgáskoordinációs, az együttműködési és kommunikációs képességeket. A tipróka buszon egyszerre akár 3 gyermek is tiprókázhat, fejlesztve az összehangolt mozgást és az egyensúlyt. Maximális teherbírása: 90 kg.